Levelap logo.png.webp

Kompletan WordPress kurs

OD POČETNIKA DO PRVE PRODAJE

Naučite da kreirate moderne veb sajtove kroz dokazan proces, koristeći najpopularniji CMS – WordPress. Znanje koje ćete steći na kursu će vam omogućiti da napravite sajtove kakve ste zamislili i nećete više biti ograničeni sa opcijama koje nudi neka tema ili templejt, a to sve bez programiranja. Imaćete svo potrebno znanje kako biste napravili sajtove koji će vašim klijentima zaista donositi rezultate. Pokazaću vam i na koji način da izgradite svoj portfolio i dođete do prvog klijenta.

Postani veb dizajner 🧑‍💻Imam pitanje 🙋🏻
Levelap page builder window.png
Korak po korak benefit.png.webp

Korak po korak

Kurs je koncipiran tako da krećemo od osnovnih principa i pojmova, a kasnije obrađujemo neke ozbiljnije tema. Sama struktura je pažljivo osmišljena da idemo od jednostavnijeg ka složenijem.

Programiranja bez benefit.png.webp

Bez programiranja

Sve sajtove na ovom kursu ćemo raditi bez programiranja. Proćićemo kroz izradu prezentacionih, višejezičnih sajtova, a pravićemo i online prodavnicu sa naprednim opcijama za filtriranje.

Kako prodati benefit.png.webp

Nauči kako da prodaš

Sama tehnička realizacija veb sajta nije dovoljna da bismo se uspešno bavili veb dizajnom i zato ću vam pokazati sve potrebne korake koje treba da napravite kako biste uspešno prodali vaš prvi sajt.

Radi posao koji voliš od kuće

Internet se toliko razvio da gotovo ne postoji nijedan dobar razlog da danas radimo posao koji ne volimo. Veb dizajn se takođe razvio i promenio tokom godina da nam više nisu potrebne godine napornog učenja programskih jezika kako bismo mogli da napravimo sajt koji će zaista biti funkcionalan i koji možemo više da naplatimo. Sve se seli online – od zabave, upoznavanja, pa sve do prodaje i svim tim biznisima treba dobar veb sajt kako bi uspešno prodavali svoje proizvode i usluge, a ovaj trend ima samo tendenciju rasta u budućnosti. Na nama je da iskoristimo ovu idealnu priliku da se bavimo kreativnim poslom iz udobnosti našeg doma, kada hoćemo i koliko hoćemo.

Rad od kuce 1.png.webp
Krofna crvena 1.png.webp

Trenutno stanje

Svaki veb dizajner ima svoj proces i oni su veoma različiti. Jedna od najčešćih praksi je da dobijemo klijenta, nađemo neku WordPress temu koja odgovara njegovom biznisu, uvezemo demo, zamenimo sadržaj i onda se nadamo najboljem.

P.S. Ovako sam i ja radio godinama.

Crvena pola krofne.png.webp

Problem

Ovde se javlja nekoliko problema. Mi sa tom WordPress temom dobijamo lep sajt koji je napravljen za neki biznis koji ne postoji i onda na silu guramo naš sadržaj u taj dizajn. Ta tema nema odgovore na ključna pitanja: Šta je to što našeg klijenta izdvaja od konkurencije? | Ko je njegova ciljna grupa? | Koje informacije oni zaista traže?

Sadržaj diktira dizajn.

Resenje krofne.png.webp

Rešenje

Ovakav način rada mi je sve više i više smetao i osećao sam da sam prepušten sreći da li ću napraviti dobar sajt za klijenta ili ne. To me je navelo da kreiram detaljan proces koji mi pomaže da napravim strukturu, dizajn i zadobijem klijentovo poverenje.

Eksperti daju dijagnozu, a amateri savete.

Bela kocka 2.png.webp

Šta ćeš sve naučiti na kursu

0

različitih sajtova

0

video tutorijala

0

sati video materijala

0

gostujućih predavanja

 • Kako da instaliraš WordPress na lokalnom računaru

 • Koje sve opcije nudi WordPress i kako ih podesiti

 • Kako da napraviš blog koji donosi zaradu

 • Kako da napraviš prezentacioni sajt

 • Kako da dizajn pretvoriš u WordPress sajt

 • Kako da redizajniraš sajt

 • Kako da napraviš višejezičan sajt

 • Kako da napraviš online prodavnicu

 • Kako da optimizuješ sajt za mobilne uređaje

 • Kako da napraviš dizajn sistem

 • Kako da optimizuješ sajt da se brzo učitava

 • Kako da optimizuješ sajt za pretraživače – SEO

 • Kako da zaštitiš sajt od hakerskih napada

 • Kako da prebaciš sajt sa lokala na server

 • Kako da napraviš napredne formulare sa kondicionalima

 • Gde da nađeš slike, grafike, ikonice i palete boja

 • Kako da primeniš najvažnije principe UI dizajna

 • Kako da radiš na hostingu kroz cPanel

 • Kako da dizajaniraš jedinstvene detalje na stranici

 • Kako da instaliraš najpopularnije alate za analitiku

A gde da pronađem klijente i kako da prodam sajt?

 • Kako da formiram lični brend?
 • Kako da odaberem nišu?
 • Gde da pronađem klijente?
 • Kako da kontaktiram klijente?
Pitanja oko prodaje.png.webp
 • Kako da vodim pregovore?
 • Kako da odgovorim na prigovore?
 • Kako da formiram cenu za sajt?
 • Kako da napravim dodatnu zaradu?

…sve ove teme i još mnogo više obrađujemo na kursu.

Bonus #1 - Ponude za izradu sajta

Pored konkretnih saveta i strategija vezanih za prodaju, spremio sam za vas i profesionalne ponude za izradu sajta koje možete lako da izmenite i pošaljete vašim klijentima. Ove ponude i ja koristim da dobijem klijente. Pored toga što opisuju šta će sve klijent dobiti, njihova svrha jeste i da vas zaštiti od nerealnih i nedorečenih zahteva klijenata. Postoje 2 formata: Dokument ponuda, koja je veoma konkretna, pregledna i predstavlja kraći format. Za klijente kod kojih smatrate da treba da ostavite jači utisak, dobićete modernu prezentaciju od 25 slajdova.

Levelap ponuda dokument.jpg.webp

Dokument ponuda

Levelap ponuda prezentacija.jpg.webp

Prezentacija ponuda

Bela kocka 1.png.webp

Šta kažu polaznici kursa

YouTube video
YouTube video
Ljubomir struharik.jpg.webp

Ljubo Struharik 🇷🇸

Strumark Advertising Agency

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

LevelAp online WordPress kurs je zaista fantastičan, mnogo bolje organizovan i realizovan od ostalih online kurseva. Od kada je naša agencija krenula sa ovim kursom, naša produktivnost i organizacija u procesu izrade sajtova je dostigla mnogo viši nivo. Milan je sjajan predavač koji ima izvrsan talenat da prenese svoje znanje na polaznike kursa. Plan nastave je veoma dobar i vrlo lako se mogu pohađati časovi uz sve ostale agencijske obaveze. Sve preporuke za ovaj kurs od agencije Strumark i njenih zaposlenih.

Vladislav zupan.jpg.webp

Vladislav Župan 🇲🇰

Head of LED Local Economic Development Department

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Na ovoj obuci je sakupljeno sve ono što vam treba ako hoćete da razumete biznis pristup i krenete sa izradom veb sajtova. Dobili smo prave alate za proces pregovaranja, prodaje, dizajniranja i izrade veb sajta, upotrebu Elementora, WordPress-a i njegovih dodataka. Bila je to sjajna prilika da razumem razmišljanje i proces koji stoji iza svake izrade veb sajta. Biznis pristup koji treba da se prati bila je najkorisnija nit koja se prožimala kroz ceo kurs. Ove stvari nećete naći na drugim kursevima. Kurs je pokazao kako da se postavi kostur rada sa klijentima i kako da sebi olakšamo celokupan proces. Hvala ti Milane za moju novu mantru – Radi posao koji voliš, a ne posao koji moraš.

Anja mihelic.jpg.webp

Anja Mihelič 🇲🇹

somalijer

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Iz svog ličnog iskustva u radu sa Milanom kao predavačem mogu vam reći da je on jedini, od mnogih, koji se svakom detalju provećuje u potpunosti, toliko da nam nekada i bude previše. Elementor guru, tako ga zovu, upravo to i jeste, nekada neka rešenja nalazi i brže od Googla. Svaki od 7 delova kursa, kao i svaka lekcija snimani su sa pažnjom, sa odgovorima na svako nase potencijalno pitanje. A tu je i podrška, za apsolutno najmanje sitnice, a i one velike probleme. Pohađanjem Milanovog kursa pre svega dobijate neiscrpnu podršku, velikog prijatelja ali i kolegu, koji će nesebično preneti svo svoje znanje. Nakon samo 3 meseca kursa, dobila sam potrebno znanje da izađem samouvereno pred prvog klijenta, a nakon 4 napravila 4 različita veb sajta i stekla potrebno iskustvo za rad.

Milica milanovic.jpg.webp

Milica Milanović 🇷🇸

dipl. ekonomista

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da učim WordPress baš od Milana. Energija, znanje i profesionalizam sa kojim pristupa poslu inspirisli su me i podstakli da želim da budem u poslu kao on. Njegova ljubav prema poslu i podrška koju mi je nesebično pružao tokom celog kursa, osnažila me je da već nakon par meseci počnem da radim samostalno na svojim projektima. Prošla sam dosta kurseva i imala sam dosta učitelja, ali moram priznati da je Milan jedan od najboljih! Od kursa sam dobila i više nego što sam očekivala, svaka tema je obrađena na razumljiv način. Preporučujem ga od srca svima koji žele stručnog i posvećenog predavača, koji uči primenljivom i praktičnom znanju.

Ljubica puskarevic.jpg.webp

Ljubica Puškarević 🇷🇸

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Milan je na prvom mestu super lik, koji svakog upozna da vidi sta je kome potrebno, sta zeli I kakav ima start. Pored toga kurs je jakooo detaljan, imate sjajnu podrsku jedan na jedan(ukoliko zakocite negde), vrlo je strpljiv, a kurs vam pored sjajnog znanja nudi I mogucnosti da vezbate I vas marketinski skil deo. Za WordPress dzabe da hvalim Milana sem da kazem da razbija, a nije sujetan. Prijavite se da razbijate i vi kao ova prva ekipa 💜

Stefan gemovic.jpg.webp

Stefan Gemović 🇷🇸

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zaista koristan kurs. Sve oblasti pokrivene i objašnjene do detalja, od tehničkih stvari i same izrade sajtova, preko dizajn principa do pregovora s klijentima i kompletnog procesa koji treba proći. Definitivno sam ovim kursom dobio više nego što sam očekivao.

Sava djurdjevic.jpg.webp

Sava Đurđević 🇷🇸

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Za Milana sam prvi put čuo preko druga, koji mi je rekao da ispratim Milanovo online predavanje o Elementoru. Posle toga sam video da Milan ima i kurs gde sam ga kontaktirao i prestavio m je šta se sve na kursu prelazi. Bio sam oduševljen sa onim što mi je Milan ispričao da ćemo da učimo tokom kursa. Po završetku kursa sam našao posao i radim jedan sajt, a u pregovorima sam za još jedan malo ozbiljniji projekat – Online oglasi i sve zahvaljujući LevelAp procesu. LevelAp kurs od ostalih izdvaja Milanovo strpljenje da ga pitamo sve što nije rekao na kursu ili nam nije bilo jasno. Kada LevelAp uradi napredan kurs kupujem ga sigurno.

Miodrag stikic.jpg.webp

Miodrag Stikić 🇲🇹

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Dugo sam tražo odgovarajući kurs za sam početak, s’obzirom da nisam imao prethodnog iskustva za WP. Već u prvom razgovoru sa Milanom sam odlučio da je to ono što mi treba, bez da sam pitao za cenu, koja je iskreno niska upoređujući sa sadržajem samog kursa i Milanovim angažovanjem i time koliko je posvećen svakom polazniku. Već nakon 2 meseca i trećeg sajta na kursu sam uspeo da prodam svoj prvi sajt i višestruko povratim uložen novac. Posebno bih naglasio Milanovo zalaganje na kursu da svakom detalju pridaje značaj i svaka sitnica je objašnjena, od samog razgovora sa klijentima i kako doći do klijenta, preko pripreme sadržaja sajta, pa do tehnickih stvari vezane za samu izradu sajta i prebacivanja na server. Ako i ti želis da se baviš WordPressom, sve preporuke za LevelAp kurs, jer veruj mi da je kurs nadmašio moja očekivanja, a ti se sigurno neceš pokajati!

Ćao, moje ime je Milan Milićev

Veb dizajnom se bavim više od 10 godina i za to vreme sam imao priliku da uradim preko 300 sajtova. Radio sam sa raznim vrstama klijenata, od malih porodičnih firmi do velikih korporacija i sa svim varijacijama između. Od 2014. godine se bavim WordPress kursevima gde se trudim da polaznicima prenesem moje iskustvo i praktične savete iz veb dizajna, WordPressa i rada sa klijentima. Duboko verujem da nam je Internet omogućio da možemo da iskoristimo naš potencijal i da radimo posao koji volimo, a ne koji moramo.

 

Crna krofna.png.webpMilan milicev wordpress veb dizajner.jpg.webpCrna piramida.png.webpCrna kocka.png.webp
Milan ivanovic.jpg.webp

Kada pomislim na Elementor i njegov porast popularnosti u Srbiji, Milan Milićev mi je prva asocijacija. Prijatan za saradnju, pravi timski igrač i veoma značajan član WordPress Srbije i Globalne WordPress zajednice.

Kada smo organizovali naš prvi WordPress kamp u Srbiji, Milan je bio jedan od prvih ljudi koji je ponudio svoju pomoć. Uskoro je bio i fenomenalan domaćin u svom rodnom gradu – Zrenjaninu.

Da li idalje razmišljate ko je pokrenuo Elementor događaje u Srbiji? Razmislite ponovo 🙂

Milan Ivanović

WordPress Srbija
Davor altman.jpg.webp

Kada mi se desi situacija da imam pitanje vezano za Elementor, Milan je osoba kojoj se prvo obratim za pomoć. Lično sam video kako kreira prelepe veb sajtove sa Elementorom tokom meetupa i radionica i svaki put naučim puno od njega.

Takođe sam imao priliku da ga ugostim kao predavača, kada sam organizovao WordPress radionice u Novom Sadu i imao sam zadovoljstvo da vidim koliko je motivisao sve polaznike da nastave da uče WordPress.

Milan je zaista odlična osoba za saradnju i ne mogu dovoljno da pohvalim njegove veštine veb dizajna.

Davor Altman

Happiness Engineer at Automattic
Aleksa piljevic.jpg.webp

Imao sam tu čast da poslovno sarađujem sa Milanom i mogu iskreno da kažem da su njegove ideje, znanje, optimizam, timski duh na veoma visokom i zavidnom nivou.

Takođe, Milana pratim na svim društvenim mrežama i od njega neretko saznam mnogo novih stvari vezanih za IT industriju. Velika preporuka za ovaj WordPress kurs, jer znam da ćete od njega dobiti i znanje i resurse koje možete iskoristiti u budućim poslovima.

Aleksa Piljević

Special4Code
Miroslav ostojic.jpg.webp

Milan je jedan od najboljih WordPress predavača koje sam ikad upoznao.

Kvalitet, preciznost i posvećenost sa kojim pristupa prenošenju znanja mogu zavideti i najbolji nemački inženjeri.

Velika čast i zadovoljstvo mi je što mogu da sarađujem sa njim.

Miroslav Ostojić

Veles Technologies
Nikola petrov.jpg.webp

Milana poznajem duži niz godina, koliko i pratim njegovu karijeru. Milan je jedan od onih ljudi koje možete sa sigurnošću smatrati WordPress evanđelistom. On je neko ko će prvi, nesebično na svoj način, doprineti IT zajednici sa fokusom na WordPress.

Svojim aktivnostima je pomogao da mnogi ljudi započnu i poboljšaju svoju IT karijeru, nesebično deleći znanje i iskustvo. Ne postoji bolja osoba na ovim prostorima koja vas može uvesti u sve veći i kompleksniji WordPress svet.

Nikola Petrov

GoDaddy

Kada pomislim na Elementor i njegov porast popularnosti u Srbiji, Milan Milićev mi je prva asocijacija. Prijatan za saradnju, pravi timski igrač i veoma značajan član WordPress Srbije i Globalne WordPress zajednice.

Kada smo organizovali naš prvi WordPress kamp u Srbiji, Milan je bio jedan od prvih ljudi koji je ponudio svoju pomoć. Uskoro je bio i fenomenalan domaćin u svom rodnom gradu – Zrenjaninu.

Da li idalje razmišljate ko je pokrenuo Elementor događaje u Srbiji? Razmislite ponovo 🙂

Milan ivanovic.jpg.webp

Milan Ivanović

WordPress Srbija

Kada mi se desi situacija da imam pitanje vezano za Elementor, Milan je osoba kojoj se prvo obratim za pomoć. Lično sam video kako kreira prelepe veb sajtove sa Elementorom tokom meetupa i radionica i svaki put naučim puno od njega.

Takođe sam imao priliku da ga ugostim kao predavača, kada sam organizovao WordPress radionice u Novom Sadu i imao sam zadovoljstvo da vidim koliko je motivisao sve polaznike da nastave da uče WordPress.

Milan je zaista odlična osoba za saradnju i ne mogu dovoljno da pohvalim njegove veštine veb dizajna.

Davor altman.jpg.webp

Davor Altman

Happiness Engineer at Automattic

Imao sam tu čast da poslovno sarađujem sa Milanom i mogu iskreno da kažem da su njegove ideje, znanje, optimizam, timski duh na veoma visokom i zavidnom nivou.

Takođe, Milana pratim na svim društvenim mrežama i od njega neretko saznam mnogo novih stvari vezanih za IT industriju. Velika preporuka za ovaj WordPress kurs, jer znam da ćete od njega dobiti i znanje i resurse koje možete iskoristiti u budućim poslovima.

Aleksa piljevic.jpg.webp
Special4Code

Aleksa Piljević

Milan je jedan od najboljih WordPress predavača koje sam ikad upoznao.

Kvalitet, preciznost i posvećenost sa kojim pristupa prenošenju znanja mogu zavideti i najbolji nemački inženjeri.

Velika čast i zadovoljstvo mi je što mogu da sarađujem sa njim.

Miroslav ostojic.jpg.webp
Veles Technologies

Miroslav Ostojić

Milana poznajem duži niz godina, koliko i pratim njegovu karijeru. Milan je jedan od onih ljudi koje možete sa sigurnošću smatrati WordPress evanđelistom. On je neko ko će prvi, nesebično na svoj način, doprineti IT zajednici sa fokusom na WordPress.

Svojim aktivnostima je pomogao da mnogi ljudi započnu i poboljšaju svoju IT karijeru, nesebično deleći znanje i iskustvo. Ne postoji bolja osoba na ovim prostorima koja vas može uvesti u sve veći i kompleksniji WordPress svet.

Nikola petrov.jpg.webp

Nikola Petrov

GoDaddy

Gostujući predavači

Na samom kursu ćete imati priliku da čujete i dodatna predavanja od ljudi koji su vrhunski profesionalci sa višegodišnjim iskustvom i koji su dokazani u svojim oblastima poslovanja.

Aleksa piljevic.jpg.webp

Aleksa Piljević

Optimizacija brzine učitavanja

Vojislav sekulic.jpg.webp

Vojislav Sekulić

Optimizacija za pretraživače - SEO

Sonja antonic.jpg.webp

Sonja Antonić

Copywriting

Dusan manojlovic.jpg.webp

Dušan Manojlović

Photoshop za veb dizajn

Ivan stajic.jpg.webp

Ivan Stajić

Najvažniji principi UI dizajna

Ivan andrejevic

Ivan Andrejević

Pravna strana veb sajta

Bonusi, Bonusi, Bonusi

Pored 150+ tutorijala, gostujućih predavanja, šablona za ponude za izradu sajta, imamo za vas još bonusa koji će vam pomoći da postanete još bolji u veb dizajnu.

Bonus #1

Zatvorena Facebook grupa

Kada se priključite kursu, dobijate i pristup zatvorenoj LevelAp Ekipa Facebook grupi. Ovde se nalaze i svi predhodni polaznici mojih kurseva, koji su uvek voljni da pomognu, odgovore na pitanja i podele svoje iskustvo, zanimljiv tutorijal ili alat koji su našli.

Bonus #2

Ekskluzivna predavanja

Na kursu ćemo proći puno informacija, ali veb dizajn se stalno razvija i raste i zato želim da, kroz dodatna Live predavanja, podelim sve nove tehnike, dodatke, servise i savete koje otkrijem. Na taj način imaćete osećaj kao da radite sa mnom u istoj kancelariji.

Bonus #3

Grupne konsultacije

Iako se ceo kurs dešava online, želja mi je da održimo blizak odnos. Ja sam vam uvek dostupan za dodatna pitanja putem emaila, Facebook grupe i u okviru svakog Live predavanja, gde ćete imati priliku da me direktno pitate šta god da vas zanima.

Bela kocka 2.png.webp

Investicija u sebe je najsigurnija investicija

PLAĆANJE U 3 MESEČNE RATE

297€

Izvršite uplatu za kurs u
3 mesečne rate.
Doživotan pristup kursu i svim
naknadno dodatim sadržajima.

POSTANI VEB DIZAJNER 🧑‍💻Preporuka za kurs momak 1.png.webp

JEDNOKRATNA UPLATA

247€

Izvršite uplatu u celosti i uštedite.
Doživotan pristup kursu i svim
naknadno dodatim sadržajima.

POSTANI VEB DIZAJNER 🧑‍💻Preporuka za kurs devojka 1.png.webp
Trostruka garancija zadovoljstva.png.webp

Trostruka garancija zadovoljstva

Toliko sam siguran da će vam ovaj kurs pružiti disproporcionalno više vrednosti nego što on košta da sam spreman da vam pružim potpunu garanciju zadovoljstva. Ukoliko niste zadovoljni u okviru 30 dana od kupovine kursa, dobijete pun iznos nazad.

Garancija 1.png.webp

Ukoliko se priključite LevelAp kursu i smatrate da niste naučili ništa novo što možete da primenite pri izradi veb sajtova, onda možete da tražite 100% povrat novca u prvih 30 dana. Sam kurs i procesi pri izradi veb sajtova sam usavršavao i nadograđivao godinama i siguran sam da i vama može da pomogne da podignete vaše veštine na viši nivo.

Garancija 2.png.webp

Ako primena procesa i tehnika koje obrađujemo na kursu vas ne čine produktivnijim, organizovanijim i na kraju ne donose bolje rezultate…slobodno nam se javite u prvih 30 dana i biće vam vraćeno 100% novca. Kurs je koncipiran tako da ide od jednostavnijih ka složenijim temama kako biste stekli svo potrebno znanje i samopouzdanje koje je potrebno.

Garancija 3.png.webp

Veliki deo veb dizajna kao profesije uključuje i rad sa klijentima. Ukoliko nakon kursa niste stekli nova znanja vezana sa komunikaciju sa klijentima, savetima kako da efikasnije vodite pregovore, odgovarate na njihove prigovore i na koji način da formirate cenu – preporučujem vam da nas kontaktirate u prvih 30 dana i tražite povrat novca.

Cesto postavljena pitanja 1.png.webp

Često postavljena pitanja

 • Da li ima dovoljno posla sa WordPressom?

  WordPress je ubedljivo najpopularniji CMS koji pokreće preko 40% svih veb sajtova. Sve više fimi se odlučuje za WordPress, baš zbog te popularnosti, jer je lak za održavanje i proširivanje funkcionalnosti. Samo u Srbiji se svake godine otvori više od 45.000 firmi, a većini njih će trebati veb sajt da predstave svoje proizvode ili usluge.

 • Ja sam totalni početnik - da li je ovo kurs za mene?

  Ukoliko imate osnovno poznavanje engleskog jezika, rada na računaru i ako se snalazite u Microsoft Wordu, imate sve potrebne kvalifikacije.

 • Ja sam već napravio nekoliko sajtova - da li je ovo kurs za mene?

  Iako na početku prolazimo kroz sve potrebne osnove, kako bismo bili sigurni da ne postoje neke rupe u znanju, kasnije prelazimo i naprednije teme. Čak i da izuzmemo ceo tehnički deo kursa, sam proces, način razmišljanja i deo vezan za prodaju, zajedno sa šablonima za ponudu za izradu sajta, su dovoljni razlozi da se priključite kursu.

 • Da li ću moći da naplatim svoje znanje nakon kursa?

  Odgovor na ovo pitanje zavisi od mnogo faktora i nemoguće je iskreno i realno odgovoriti na njega. Ono što mogu da vam kažem da tokom svakog kursa imam polaznike koji su uspeli da naplate svoj prvi sajt, a da nisu stigli da završe sa svim tutorijalima i višestruko povrate novac koji su uložili u kurs.

 • Kako se kreću cene za izradu WordPress veb sajtova?

  Naravno, kao i u svakoj industriji koja se bavi uslugama, cene drastično variraju, od 50€ do 50.000€. Na osnovu mog istraživanja predhodnih 10 godina, najčešći opseg cena za prezentacione sajtove u Srbiji se kreće od 250€ do 500€. Cena ide na gore kada pričamo o višejezičnim sajtovima ili online prodavnicama.

 • Šta mi je potrebno za pohađanje kursa?

  Računar, internet konekcija, GIN mentalitet (Google It Now), konstantna želja za usavršavanjem i stvaranjem.

   

 • Da li postoji upisni rok i kada mogu da se prijavim?

  Na LevelAp kurs možete da se prijavite u svakom trenutku, jer se sastoji od snimljenih lekcija koje su vam dostupne neograničeno vreme sa svih uređaja. Kurs pohađate tempom koji vama odgovara u skladu sa vašim mogućnostima i potrebama. Kurs se sastoji od 8 ključnih oblasti, 150 lekcija i 35 sati video materijala.

 • Koliko vremena mi je potrebno da završim kurs?

  Kurs se sastoji od 35 sati video sadržaja. Pored snimljenog materijala koji je potrebno da odslušate i savladate, dodatno je potrebno da uložite vreme u vežbanje stečenog znanja i veština po sistemu koji ću vam detaljno objasniti na kursu i naravno rad na završnom projekatu. Vreme za koje ćete završiti kurs i usvojiti znanje, zavisi od vas, vašeg predznanja i koliko vremena nedeljno možete da posvetite učenju. Kurs koji sam radio uživo, a bio je sličnog obima, je obično trajao oko 5 nedelja, gde je prosečan polaznik izdvajao 15- 20 sati nedeljno za učenje i vežbanje.

 • Da li ja sve ovo mogu da pronađem besplatno online?

  Danas živimo u vremenu gde nam je mnogo sadržaja na dohvat ruke. Verujem da možete da pronađete dosta korisnog i besplatnog sadržaja na internetu, ali za to treba da izdvojite dosta vremena. Ja se veb dizajnom bavim 12 godina i u ovom kursu sam sumirao svo svoje znanje, iskustvo, način razmišljanja, rešavanje problema i pronalaženje resursa i klijenata. Ukoliko želite da naučite prave stvari koje zaista donose rezultate i uštedite nekoliko godina edukacije i isprobavanja, predlažem da razmislite o ulaganju u svoju edukaciju.

 • Šta ovaj kurs izdvaja od drugih?

  Ovaj kurs je osmišljen da pruži svo potrebno znanje i resurse kako biste znali kako da dođete do klijenata i prve zarade. Fokus je na proverenom procesu koji će vam pokazati kako da razmišljate, da se pripremite i kreirate sajtove koji donose rezultate, a ne da nužno “gurate” sadržaj u postojeće teme i templejte, ali i kako da komunicirate i rešavate probleme. Pored tehničkog znanja koje se brzo usvaja i ne podrazumeva učenje programiranja već korišćenje WordPressa i Elementor Page Buildera, ovaj kurs pruža dosta saveta za prodaju, komunikaciju sa klijentima i izgradnju ličnog brenda. Takođe, pruža dodatne resurse kao što su Ponuda za izradu sajta, zatvorena Facebook grupa, grupne konsultacije sa predavačem, kao i predavanja gostujućih predavača i još mnogo toga.

IPAK IMAM DODATNO PITANJE
Radi posao koji volis a ne koji moras.png.webp

Radi posao koji voliš, a ne koji moraš.

POSTANI VEB DIZAJNER 🧑‍💻