fbpx

KURS: Nauči kako da napraviš
svaki sajt bez kodiranja

5 veb sajtova | 5 nedelja | 3 časa nedeljno

5 veb sajtova
5 nedelja
3 časa nedeljno

Apple com

www.apple.com

Play Video

tvoj sajt

Nauči kako da kreiraš moderne veb sajtove bez kodiranja

Play Video

Šta možeš da radiš
nakon kursa?

Izrada sajta za klijente

Izrada sajtova za klijente

Bilo da želite da radite samostalno ili u agenciji, izrada veb sajtova za klijente je jedan on najboljih načina da krenete da naplaćujete za svoje usluge. Ako planirate da radite samostalno, na kursu ćemo pričati o tome kako da privučete klijente, kako da pregovarate i kako da povećate cene. Ako planirate da se zaposlite u agenciji, na kursu ću vam podeliti savete kako da se pripremite i kako da se izdvojite od kolega na intervjuu za posao.

Freelance veb dizajn

Freelance poslovi

Veb dizajn je veoma tražena vrsta posla, što otvara mogućnisti da se prijavite na sajtove kao što su UpWork gde se svakog dana postavljaju oglasi za posao za izradu WordPress sajtova. Glavna ideja ovde je da zarađujemo dolare a trošimo dinare. Pogledajte trenutne oglase za posao za WordPress na UpWorku

Preduzetnicki online biznis

Pokretanje i održavanje sopstvenog online biznisa

Ukoliko imate jak preduzetnički duh i želite da pokrenete svoju biznis ideju, znanje veb dizajna vam može biti od velike pomoći. Moćićete da dizajnirate stranice onakako kako ste ih zamislili, bez čekanja na druge veb dizajnere, a samim tim nećete imati ni dodatne troškove.

Plan & Program

5 nedelja - 5 sajtova

Kurs je koncipiran tako da kroz 5 sajtova koje budemo radili prođemo kroz različite vrste klijentata i kako da odgovorimo na njihove potrebe kroz izradu veb sajta

SEO

Optimizacija za pretraživače (Search Engine Optimization) je veoma važan izvor poseta za većinu sajtova i tokom celog kursa ćemo naglašavati koje su to stvari bitne za SEO.

Responzivni dizajn

70% konzumiranja internet sadržaja se danas dešava putem mobilnih uređaja i zato je naš zadatak da se pobrinemo da naš sajt izgleda dobro, ne samo na desktop i laptop računarima već i na manjim ekranima.

Online shop

Pored nekoliko vrsta prezentacionih veb sajtova, bavićemo se i izradom online prodavnica koji imaju sistem za poručivanje, praćenje lagera, porudžbina, jednostavnih i varijabinih proizvoda, analitiku prodaje, sistem kupona i još mnogo toga.

Prodaja i rad sa klijentima

Tehnička izrada sajta je samo deo veb dizajna. Na kursu ćemo proći i deo koji se tiče pronalaženja kvalitetnih klijenata, kako da se pregovara sa njima, kako se radi poslovna komunikacija, kako da zaštite sebe od neželjenih situacija i kako da ispregovarate bolje cene za vaše usluge.

Saveti iz prakse

U svakom delu kursa se trudim da provučem korisne savete iz realnog poslovanja koje sam stekao radeći kao veb dizajner 10+ godina. Ovo je nešto što se pokazalo veoma interesantno polaznicima predhodnih kurseva, jer daje realan uvid u posao veb dizajnera.

Sajtovi sa prethodnih kurseva

Echo
Restoran
Coworking
Blog
Realno

Zašto WordPress?

WordPress je najpopularniji CMS (Content Managment System) na svetu. Uz pomoć njega možemo da pravimo moderne veb sajtvove koje sadrže galerije, kontakt forme, prodavnice, višejezične sajtove i to sve bez poznavanja programskih jezika.

WordPress čini 32% svih veb sajtova na svetu

Od svih CMS rešenja WordPress zauzima 76%

Postoji preko 50.000 besplatnih dodatka za WordPress

75 miliona sajtova na svetu su napravljeni u WordPressu

Šta ćeš sve naučiti na kursu

Polaznici prethodnih kurseva

Wordpress kurs zrenjanin 00001
Wordpress kurs zrenjanin 00005
Wordpress kurs zrenjanin 00007
Wordpress kurs zrenjanin 00002
Wordpress kurs zrenjanin 00012
Wordpress kurs zrenjanin 00008
Wordpress kurs zrenjanin 00004
Wordpress kurs zrenjanin 00014
Wordpress kurs zrenjanin 00013
Wordpress kurs zrenjanin 00010
Wordpress kurs zrenjanin 00017
Wordpress kurs zrenjanin 00004

Da li je ovaj kurs za tebe?

Za koga JESTE ovaj kurs

Za koga NIJE ovaj kurs

Predavač

Milan milicev veb designer

Milan Milićev

Milan Milićev je veb-dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb-sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 200 sajtova. Shodno tome trenutno radi u agenciji za izradu sajtova i internet marketing kampanja. Pored toga, za sobom ima nebrojeno održanih predavanja.

Milan za sebe kaže i da aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju onlajn poslovanja, a takođe je i član WordPress zajednice. Aktivno se bavi i fotografijom, kreiranjem sinemagrafa, 360 fotografijom, 3D štampom i VR/AR.

100% garancija zadovoljstva

Toliko sam siguran da će vam ovaj kurs pružiti disproporcionalno više vrednosti nego što on košta da sam spreman da vam pružim potpunu garanciju zadovoljstva. Ukoliko niste zadovoljni u bilo kom momentu za vreme trajanja kursa možete da dobijete pun iznos nazad.

16 polaznika

Broj polaznika: 16/16. Broj slobodnih mesta: 0

Startit Centar Zrenjanin

Trg Slobode 7 (bivši Pozorišni Klub Zeleno Zvono)

Start: 22.01.2020.

Ponedeljak 18-21h | Sreda 18-21h | Subota 10-14h

Nauči kako da kreiraš moderne veb sajtove bez kodiranja

Sva mesta za ovaj ciklus kursa su popunjena

Ukoliko želiš da te obavestimo ako se oslobodi mesto ili da saznaš kada će biti sledeći kurs, popuni podatke ispod.