Kurs

Kompletan Elementor Page builder WordPress tutorijal 2021.

Ukoliko tražite lak i jednostavan način da napravite WordPress sajt kakav ste zamislili, korišćenje Page Buildera kao što je Elementor je definitivno jedan od najlakših načina kako to da i postignete.

Pokazaću vam najbitnije stvari oko Elementora kako biste već danas mogli da počnete sa kreiranjem vašeg novog veb sajta.

YouTube video

Page builderi su promenili način na koji pravimo WordPress sajtove, a po mom mišljenju Elementor predstavlja najbolji dodatak sa koji možemo to da postignemo.

Na tržištu postoje još drugih fenomenalnih rešenja kao što su Divi, Themify, Brizy i Oxygen, ali moj izbor je Elementor. On predstavlja najbolji balans između funkcionalnosti i jednostavnosti korišćenja, a njegova popularnost je omogućila da imamo puno drugih dodataka koji proširuju njegove mogućnosti ili integraciju sa drugim servisima.

Sa druge strane, na internetu možemo pronaći puno tutorijala na ovu temu, a i sve češće vidim da klijenti traže da sajt bude urađen baš u Elementoru.

Elementor tutorijal

U videu ću vam detaljnije pojasniti osnovne funkcionalnosti koje pruža Elementor i koje od njih ja najčešće koristim priliko kreiranja veb sajtova.

Levelap elementor page builder 2021 2

Elementor Pro

Elementor ima i svoju Pro verziju koja otvara još mnoge mogućnosti kao što su dodatni elementi, Popup builder, mogućnost da dodate CSS kroz Elementor i moje najmiljenije opcije: Dynamic tags i Theme builder gde možete sami da napravite strukturu i izgled za pojedinačne stranice, članke, kategorije i proizvode.

Levelap elementor page builder 2021 1

Ukoliko želite da kupite Elementor Pro i da nas podržite, potrebno je da kliknete na ovaj affiliate link – vi nećete platiti više, ali ću ja dobiti procenat od prodaje i time ćete mi pomoći da napravim još ovakvih besplatnih tutorijala.

Pročitaj još

Kako odabrati pravi Page Builder i zašto sam prešao na Bricks

Besplatan Webinar

Besplatno se prijavi na Webinar tako što ćeš uneti svoje ime i email. Dodaćemo te na našu LevelAp listu sa koje možeš da se odjaviš 1 klikom ukoliko želiš.

Savet: Proverite da li je email ispravan. Nakon prijave proverite i Spam folder.