Kompletan Elementor Page builder WordPress tutorijal 2021.

Ukoliko tražite lak i jednostavan način da napravite WordPress sajt kakav ste zamislili, korišćenje Page Buildera kao što je Elementor je definitivno jedan od najlakših načina kako to da i postignete.

Pokazaću vam najbitnije stvari oko Elementora kako biste već danas mogli da počnete sa kreiranjem vašeg novog veb sajta.

Page builderi su promenili način na koji pravimo WordPress sajtove, a po mom mišljenju Elementor predstavlja najbolji dodatak sa koji možemo to da postignemo.

Na tržištu postoje još drugih fenomenalnih rešenja kao što su Divi, Themify, Brizy i Oxygen, ali moj izbor je Elementor. On predstavlja najbolji balans između funkcionalnosti i jednostavnosti korišćenja, a njegova popularnost je omogućila da imamo puno drugih dodataka koji proširuju njegove mogućnosti ili integraciju sa drugim servisima.

Sa druge strane, na internetu možemo pronaći puno tutorijala na ovu temu, a i sve češće vidim da klijenti traže da sajt bude urađen baš u Elementoru.

Elementor tutorijal

U videu ću vam detaljnije pojasniti osnovne funkcionalnosti koje pruža Elementor i koje od njih ja najčešće koristim priliko kreiranja veb sajtova.

Levelap elementor page builder 2021 2

Elementor Pro

Elementor ima i svoju Pro verziju koja otvara još mnoge mogućnosti kao što su dodatni elementi, Popup builder, mogućnost da dodate CSS kroz Elementor i moje najmiljenije opcije: Dynamic tags i Theme builder gde možete sami da napravite strukturu i izgled za pojedinačne stranice, članke, kategorije i proizvode.

Levelap elementor page builder 2021 1

Ukoliko želite da kupite Elementor Pro i da nas podržite, potrebno je da kliknete na ovaj affiliate link – vi nećete platiti više, ali ću ja dobiti procenat od prodaje i time ćete mi pomoći da napravim još ovakvih besplatnih tutorijala.

Pročitaj još